Zondag bij Eredivisie Live: interview Merab Jordania

Aanstaande zondag 12 september spreekt Vitesse voorzitter Merba Jordania op Eredivisie Live voor het eerst op televisie uitgebreid over zijn plannen met de Arnhemse club. In het wekelijkse zondagavond programma '90 Minutes' heeft Humberto Tan een exclusief vraaggesprek met de Georgiër.

In het gesprek wordt duidelijk dat dit jaar nog meer spelers de gang naar de Gelredome zullen maken. Jordania heeft al spelers benaderd om in de winterstop naar Vitesse te komen. 'Ik wil in december nog drie, vier nieuwe spelers halen. Spelers van (sub-)topclubs uit Europa. De spelers weten al van mijn interesse en enkelen hebben me al laten weten dat ze willen komen. Ik ben ook geïnteresseerd in spelers van Nederlandse clubs, maar de namen kan ik nog niet noemen.’

Over drie jaar wil Jordania met Vitesse strijden om de landstitel. “Dit seizoen top 8, volgend seizoen top 5, daarna top 3. Begin volgend seizoen kunnen we echt beginnen met de opbouw van een nieuw team. Je hebt één of twee seizoenen nodig om een nieuw team samen te stellen. Je kunt niet de beste spelers ter wereld kopen, ze samenbrengen en verwachten dat je dan dus kampioen wordt. Zoals Manchester City nu probeert te doen. Zij zullen nooit kampioen worden.”

Jordania praat verder met Humberto Tan ook over de adviezen die hij krijgt van Roman Abramovich, zijn samenwerking met de Russische multimiljonair Alex Chigirinsky en zijn enthousiasme voor de Arnhemse talenten Marco van Ginkel en Davy Pröpper.

Zondag 12 september, vanaf 20.30 uur op Eredivisie Live: '90 Minutes' met een exclusief interview met Merab Jordania

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen