Update: overzicht Vitesse-internationals

Voor de meeste Vitesse-spelers is het zomerstop, maar een aantal Vitessenaren kwam in actie voor hun nationale team afgelopen dagen. Onderstaand een overzicht van alle wedstrijden.

Bero    
Matúš Bero startte vrijdag 7 juni in de basis in een vriendschappelijk duel met Slowakije tegen Jordanië. De wedstrijd werd met 5-1 gewonnen. Op dinsdag 11 juni ging Slowakije, in een EK-kwalificatiewedstrijd, de strijd aan tegen Azerbeidzjan. Ook deze wedstrijd werd met 1-5 gewonnen.

Ødegaard
Martin Ødegaard kwam in actie met het Noorse elftal. Op vrijdag 7 juni speelde hij een EK-kwalificatieduel tegen Roemenië. Ondanks een doelpunt van de baltovenaar gaven de Noren de voorsprong in de blessuretijd weg (2-2). Maandag 10 juni stond de wedstrijd tegen de Faeröer Eilanden op het programma. Dat duel werd met 0-2 gewonnen.

Serero Thulani
Serero gaat met Zuid-Afrika naar de Afrika Cup in Egypte. Daar neemt het land het in de groepsfase op tegen Ivoorkust, Namibië en Marokko. Voorafgaand aan de Afrika Cup belegt Bafana Bafana een trainingskamp in Zuid-Afrika en Dubai. Het toernooi voor de Zuid-Afrikanen start op maandag 24 juni met de wedstrijd tegen Ivoorkust.

Clarke-Salter
Jake Clarke-Salter neemt met Jong Engeland deel aan het EK O21 in Italië. Dinsdag 18 juni staat de eerste wedstrijd tegen Frankrijk O21 op het programma. Op vrijdag 21 juni spelen de Engelsen tegen de leeftijdsgenoten van Roemenië O21 en op maandag 24 juni is Kroatië de tegenstander.