Kaartverkoop Vitesse vs Ajax van start

Binnenkort begint de Eredivisie weer en wij starten het nieuwe seizoen direct met de topper vs Ajax. Op zaterdag 3 augustus wordt om 18.30 uur afgetrapt in GelreDome. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is nu gestart.

Speciale actie voor seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders kunnen voor deze openingswedstrijd tickets bijkopen voor € 15,- p.s. Per seizoenkaarthouder kunnen maximaal vier tickets gekocht worden. Verkoop is uitsluitend op de eigen tribune. Deze actie is geldig tot en met donderdag 25 juli.

Heb jij nog geen seizoenkaart besteld? Bestel dan nu jouw seizoenkaart via www.geelswert.nl en profiteer ook van deze actie!

Informatie Fankaarthouders
Fankaarthouders kunnen twee tickets per Fankaart bijkopen. Voor fankaarthouders is het niet mogelijk om kaarten te kopen op de Edward Sturing-tribune (Noord). Hieronder een overzicht van de tribunes en prijzen per tribune.

Prijzen topwedstrijd Vitesse vs Ajax

image

Heb jij nog geen Vitesse Fankaart? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via Vitesse.nl/fankaart. De Fankaart kost €5,-, is vijf jaar geldig en eenvoudig aan te vragen. Op het eerste ticket dat je bestelt voor een thuiswedstrijd krijg je automatisch €5,- korting.

TICKETS BESTELLEN