Kaartverkoop bekerduel tegen Flevo Boys

Op dinsdag 21 september (20.00 uur) speelt Vitesse de bekerwedstrijd in Emmeloord tegen Flevo Boys. De Supportersvereniging Vitesse zal bij voldoende animo een busreis organiseren naar deze wedstrijd.

Kaarten voor deze busreis kunnen alleen besteld worden door voorinschrijving bij de SV. U kunt u aanmelden via ons e-mailadres supportersvereniging@vitesse.org. U dient hierbij te vermelden, uw naam, seizoenkaartnummer, wel of geen servicekaart en uw telefoonnummer. 

Kaarten kosten voor volwassenen met servicekaart € 18,50 en zonder servicekaart € 23,50. Kaarten voor jeugd tot 16 jaar kosten, met servicekaart € 14,50 en zonder servicekaart € 19,50. Deze prijzen zijn voor busreis en toegangskaart. Inschrijven kan vanaf nu tot en met donderdag 16 september.

De gereserveerde omwisselbiljetten kunnen na afloop van de wedstrijd Vitesse-NAC Breda op zaterdag 18 september afgehaald en betaald worden bij één van de loketten van de stadionkassa’s aan de westzijde van GelreDome. Hier zal dan een medewerker van de Buscommissie van de SV aanwezig zijn.

Supporters die met eigen vervoer reizen kunnen aan het stadion in Emmeloord kaarten kopen. Volwassenen betalen € 8.00 en jeugd tot 16 jaar € 4.00.