Ben jij aanwezig bij de seizoensopener: Vitesse vs Ajax?

We trappen op zaterdag 3 augustus het nieuwe seizoen af met de thuiswedstrijd vs Ajax. Om direct goed uit de startblokken te komen willen we zorgen voor een goed gevuld GelreDome om samen onze mannen te steunen!

Vitesse-seizoenkaart
Wil jij er vanaf de eerste wedstrijd iedere wedstrijd bij zijn? Bestel dan nu jouw seizoenkaart. Met een seizoenkaart ben je verzekerd van een vaste plek in GelreDome. Een seizoenkaart is verkrijgbaar vanaf € 185,- (€ 51,25 voor jeugd t/m 16 jaar). Bestel vandaag nog jouw seizoenkaart via Geelswert.nl.

image

seizoenkaart bestellen 


Fankaarthouders

Fankaarthouders kunnen voor deze wedstrijd 2 kaarten kopen. Tickets voor deze wedstrijd zijn verkrijgbaar vanaf € 22,- (jeugd t/m 16 jaar € 11,-). Voor fankaarthouders is het niet mogelijk om kaarten te kopen op de Edward Sturing-tribune (Noord).

Heb jij nog geen Vitesse Fankaart? Bestel deze dan gemakkelijk en snel via Vitesse.nl/fankaart. De Fankaart kost €5,-, is vijf jaar geldig en eenvoudig aan te vragen. Op het eerste ticket dat je bestelt voor een thuiswedstrijd krijg je automatisch €5,- korting.

Tickets bestellen


Prijzen topwedstrijd Vitesse vs Ajax

image
* Maximaal vier extra tickets per seizoenkaarthouder| verkoop uitsluitend op eigen tribune