Servicebericht Vitesse vs PEC Zwolle

Vitesse speelt vrijdagavond 16 augustus (20.00 uur) een thuiswedstrijd vs PEC Zwolle. Het duel in GelreDome staat uiteraard in het teken van Dejan Čurović. De oud-Vitessenaar overleed afgelopen week op 51-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Alle informatie over de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle lees je hieronder.

Condoleanceregister DJ Superstar
Het overlijden van Dejan Čurović is hard aangekomen binnen de club en bij de supporters. Vitesse heeft het dan ook mogelijk gemaakt om DJ Superstar te gedenken in GelreDome. Dit kan bij het Home of History, dat te bereiken is via de hoofdingang van het stadion. Bij het Home of History is het mogelijk om het condoleanceregister voor Čurović te ondertekenen. Dit kan tot en met vrijdag 16 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Het condoleanceregister ligt tevens vrijdagavond tussen 18.00 en 19.30 uur en na de wedstrijd in Supportershome Monnikenhuize.

Eerbetoon
Vitesse start twintig minuten voor de aftrap tegen PEC Zwolle met een eerbetoon aan DJ Superstar. We raden je dan ook aan om op tijd aanwezig te zijn in het stadion. De spelers van Vitesse dragen rouwbanden en er zal een minuut stilte in acht worden genomen. Ook wordt de rest van de activiteiten aangepast. Zo vliegt Hertog met zwarte linten, wordt een speciale video getoond als eerbetoon aan Čurović en zullen supporters DJ Superstar eren.

Wegwerkzaamheden
Tot en met zondag 25 augustus voert de provincie Gelderland groot onderhoud uit aan de wegen in en rondom Arnhem. De Pleijroute (N325) is op dit moment afgesloten vanaf knooppunt Velperbroek (A12) naar het Nijmeegseplein (GelreDome). Via deze wegen is GelreDome niet te bereiken. Vitesse adviseert iedereen die naar GelreDome komt om op tijd van huis te vertrekken en de omleidingsroutes te volgen. Op vertoon van jouw seizoenkaart is het ook mogelijk om gebruik te maken van de speciale pendelbussen van Breng/Connexxion naar GelreDome. De bussen rijden een omleidingsroute, maar de opstapplaatsen zijn ongewijzigd. Het is dus gewoon mogelijk om je reguliere bus te pakken naar het stadion. 

Tickets
Nog geen tickets voor Vitesse vs PEC Zwolle? Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 18.00 uur geopend. Tickets kunnen ook makkelijk en snel worden besteld via vitesse.nl/tickets. Nog geen seizoenkaart? Ga dan naar geelswert.nl om deze te bestellen.