Speciaal actietarief Airborne-wedstrijd

Op zaterdag 21 september (20.45 uur) spelen wij de traditionele Airborne-wedstrijd. Dit jaar is Fortuna Sittard de tegenstander in GelreDome. Een speciaal wedstrijdshirt, veteranen die zijn uitgenodigd en diverse sfeeracties: daar moet je bij zijn om de veteranen te eren voor hun bewezen diensten.

Speciaal actietarief
In samenwerking met hoofdsponsors Burgers’ Zoo en Nederlands Openlucht Museum bieden wij jou een speciaal actietarief aan voor het Airborne-duel met Fortuna Sittard op zaterdag 21 september. Vanaf €7,50 (kinderen t/m 16 jaar €3,75) kun jij al bij deze bijzondere wedstrijd aanwezig zijn. De kaartprijzen zijn voor alle tribunes gelijk. Het actietarief is een verwijzing naar het getal 75. Zoveel jaar is het alweer geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond.

Tickets bestellen
Wil jij aanwezig zijn bij het traditionele Airborne-duel? Scoor dan je tickets gemakkelijk en snel via Vitesse.nl/tickets. Bestellen kan t/m zaterdag 21 september.  

Foreign visitors
Visitors from abroad are of course welcome at the Airborne match. All information for foreign visitors is on a special website: www.vitesse.nl/airborne-eng 

Airborne-traditie
Al sinds 2007 eert Vitesse, op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen rondom de jaarlijkse ‘Airborne-wedstrijd’ in september. Deze wedstrijd staat in het kader van de herdenking van de Slag om Arnhem, die in 1944 plaatsvond. De activiteiten zijn een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats in Oosterbeek.

Tickets