Selectie alweer volop met NAC bezig

Vandaag, woensdag 15 september, heeft de selectie van Vitesse vrijaf. Afgelopen dinsdag werd er tweemaal getraind en daarin werd al volop naar het duel tegen NAC Breda -zaterdag 18 september in GelreDome- toegewerkt.

Theo Bos maakt de komende dagen flink gebruik van diverse partijvormen om zijn vernieuwde en uitgebreide selectie zo snel en zo goed mogelijk aan elkaar te laten wennen. Jeroen Drost ontbrak dinsdag. De linkerverdediger ondervindt hinder van zijn hamstring. Ook Lasse Nilsson was niet op het veld te vinden. De Zweed meldde zich ziek. Luca Caldirola werd door de fysiotherpeut behandeld, maar de Italiaan traint vanaf donderdag weer gewoon mee.

Langs de lijn bekeek oud-speler Marian Zeman de verrichtingen van de selectie met veel interesse. Samen met enkele Slowaakse trainers is hij tot en met zaterdag in Arnhem en in die periode bekijkt hij zoveel mogelijk trainingen. Vitesse TV heeft inmiddels een afspraak met de voormalige verdediger van de geel-zwarten gemaakt. Dit item wordt later deze week opgenomen en uitgezonden op Vitesse.nl.

Zeman zag aan het einde van de training het groepje met onder meer Matic, Pluim en Aissati op de foto gezet worden door trainer Theo Bos. Dit groepje werd winnaar van de partijvorm en dat werd natuurlijk even op de gevoelige plaat vastgelegd.

image

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen