Ben jij klaar voor de Airborne-wedstrijd?

Over precies twee weken staat de traditionele Airborne-wedstrijd vs Fortuna Sittard op het programma. Aftrap is om 20.45 uur. Een speciaal wedstrijdshirt, veteranen die zijn uitgenodigd en diverse sfeeracties. Kortom, ben erbij in GelreDome om de veteranen te eren voor hun bewezen diensten.

Airborne-traditie
Al sinds 2007 eert Vitesse, op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse, de Airborne-veteranen rondom de jaarlijkse “Airborne-wedstrijd”. Deze wedstrijd staat in het kader van de herdenking van de Slag om Arnhem vindt ieder jaar plaats in september. De activiteiten zijn een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats te Oosterbeek. 

Speciaal actietarief
In samenwerking met hoofdsponsors Burgers’ Zoo en Nederlands Openlucht Museum bieden wij jou een speciaal actietarief aan voor het Airborne-duel met Fortuna Sittard op zaterdag 21 september. Vanaf €7,50 (kinderen t/m 16 jaar €3,75) kun jij al bij deze bijzondere wedstrijd aanwezig zijn. De kaartprijzen zijn voor alle tribunes gelijk. Het actietarief is een verwijzing naar het getal 75. Zoveel jaar is het alweer geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond.

Airborne-tickets >                     

Airborne-wedstrijdshirt
In september 2019 is het 75 jaar geleden dat Slag om Arnhem plaatsvond. Het wedstrijdshirt is daarom geïnspireerd op 75 jaar Airborne. Het shirt heeft de kenmerkende blauwe en maroonrode kleuren, de kleuren van de eerste Britse luchtlandingsdivisie (Airborne). Met dit speciale shirt eren we de veteranen voor hun bewezen diensten.

Airborne-wedstrijdshirt >