Servicebericht Airborne-wedstrijd

Voor ons is de ontmoeting van zaterdag 21 september (20.45 uur) één van de meest memorabele thuiswedstrijden van het seizoen. In GelreDome staat namelijk het jaarlijkse Airborne-duel op het programma. Ben jij er ook bij om samen de veteranen te eren voor hun bewezen diensten? Lees onderstaande informatie dan goed door.

Airborne-activiteiten
Een speciaal wedstrijdshirt, doedelzakspelers, abseilers, aanwezige veteranen en diverse sfeeracties: de Airborne-wedstrijd in GelreDome vs Fortuna Sittard belooft wederom erg bijzonder te worden. De aanwezige veteranen komen om 20.25 uur het stadion binnen. We adviseren dan ook iedereen die naar GelreDome komt om op tijd van huis te vertrekken en op tijd in het stadion te zijn. Zo geven we de veteranen samen een warm welkom.

Ovatie voor veteranen
We willen iedereen vragen om de veteranen een ovatie te geven in de 76e minuut (op het moment dat de 75 in de klok komt). Dit is een eerbetoon aan de ruim 1.700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten, de veteranen die er vandaag bij zijn en alle andere veteranen!   

Outlets op promenade
Op de promenades zijn er extra outlets geopend vanwege de verwachte drukte in GelreDome. Zit je op de Theo Bos-tribune (Zuid), dan vind je op de promenade een speciaal ingerichte outlet met alleen maar verkoop van bier. Daardoor zijn de wachtrijen minder lang. Dit als extra service naar de supporters.

Route naar GelreDome
We adviseren iedereen die naar GelreDome komt om op tijd van huis te vertrekken. Op vertoon van jouw seizoenkaart is het ook mogelijk om gebruik te maken van de speciale pendelbussen van Breng/Connexxion naar GelreDome. Deze rijden vanaf de gebruikelijke opstapplaatsen (waaronder station Arnhem) naar het stadion. Via www.breng.nl is de dienstregeling van de Breng/Connexion bussen te bekijken.

Volg hiervoor de volgende stappen:
1.         Klik op “dienstregeling””
2.         Vul bij lijnnummer/plaatsnaam” in : Vitesse
3.         Kies 1 van de 4 lijnen
4.         Vul bij “Datum” de wedstrijddag in
5.         Klik vervolgens op “Dienstregeling”

Airborne-collectie
We spelen het Airborne-duel in het speciale wedstrijdshirt dat is geïnspireerd op de Slag om Arnhem. Bovendien draagt onze aanvoerder Bryan Linssen een speciale Airborne-aanvoerdersband. Voor jou als supporter is het ook mogelijk om de speciale Airborne-collectie (o.a. ballen en sjaals) aan te schaffen. Dit kan vanaf 18.45 uur in MijnVitesse (GelreDome) of via Vitesse.nl/webshop.

Laatste tickets
In samenwerking met hoofdsponsors Burgers’ Zoo en Nederlands Openlucht Museum bieden wij jou een speciaal actietarief aan voor het Airborne-duel met Fortuna Sittard.  Voor €7,50 (kinderen t/m 16 jaar €3,75) kun jij bij deze bijzondere wedstrijd aanwezig zijn. De kaartprijzen zijn voor alle tribunes gelijk.Het actietarief is een verwijzing naar het getal 75. Zoveel jaar is het alweer geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 18.45 uur geopend. Tickets kunnen ook makkelijk en snel besteld worden via Vitesse.nl/tickets. Wees er op tijd bij, want de verkoop gaat erg hard.