Bied mee op het speciale Airborne-wedstrijdshirt, gedragen en gesigneerd!

De wedstrijd tussen Vitesse en Fortuna Sittard staat, op zaterdag 21 september, in het teken van de traditionele Airborne. In september 2019 is het namelijk 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Veteranen zijn uitgenodigd, verschillende sfeeracties zijn gepland en bovenal zijn er speciale wedstrijdshirts ontworpen. Het wedstrijdshirt is geïnspireerd op 75 jaar Airborne. En het beste? Als supporter heb je nu de ultieme kans om live mee te bieden op een gedragen - ongewassen - en gesigneerd Airborne-wedstrijdshirt van onze jongens!

Steun de Airborne
De opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor toekomstige Airborne-herdenkingen. Meer weten over andere verschillende activiteiten die in het teken staan van de Airborne? Ga naar Vitesse.nl/airborne.

Vanaf de aftrap
Alle shirts van onze spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact vier dagen later: op woensdagavond om 20:45 uur. Meebieden kan via MatchWornShirt.com - ook vanaf de mobiele telefoon

Snel in huis
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op woensdagavond? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Meedoen? Ga naar MatchWornShirt.com.

BIEDEN