Dagje uit in Arnhem met familie Fowler

De Engelse familie Fowler was afgelopen week aanwezig in Arnhem om de Airborne-herdenkingen bij te wonen. Zij kwamen naar Arnhem om hun oom, die tijdens de Slag om Arnhem om het leven kwam, te herdenken. Om de familie een bijzondere tijd in Arnhem te laten beleven, werden zij op zaterdag 21 september, precies 75 jaar na het overlijden van hun oom, uitgenodigd door Koninklijke Burgers’ Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum voor een ‘Dagje uit in Arnhem’.

image

Voor Arnhem, voor Vitesse, maar zeker ook voor beide hoofdsponsors is het jaar 2019 een heel bijzonder jaar. In dit historische jaar tonen de drie Arnhemse partijen hoe belangrijk Arnhem is en hoe trots ze op de stad zijn. Onder het motto 'Dagje uit in Arnhem' wordt de stad op de kaart gezet.

image

Dit was zeker merkbaar bij de familie Fowler. De familie was onder de indruk van het warme welkom in Arnhem. Het bezoek aan Koninklijke Burgers’ Zoo ervaarden ze als ‘wonderbaarlijk mooi’ en het Nederlands Openluchtmuseum was in de ogen van Matt en James Fowler ‘fascinerend’.

image

De dag werd afgesloten met een bezoek aan de memorabele Airborne-wedstrijd van Vitesse en een ontmoeting met aanvoerder Bryan Linsssen en landgenoot Max Clark. Voor de familie was het een dag om nooit meer te vergeten!

image