Vitesse eSports start met academie

Het nieuwe eDivisie seizoen staat bijna voor de deur. Er staat een vernieuwd Vitesse eSports team aan de start. We willen dit jaar graag hoge ogen gooien. Met wie we dat gaan doen, zullen we de komende week bekend maken. Hou daarom Vitesse eSports Instagram goed in de gaten om te zien wie voor Vitesse eSports de controller zullen oppakken.

We willen het spelen van FIFA 20 op topniveau niet alleen aan onze eigen eSporters voor behouden.

Vitesse vindt het opleiden van talent van groot belang en investeert daarom in haar talenten. Ook in eSports willen we graag de ruimte bieden voor talentontwikkeling. Daarom start Vitesse eSports met een academie. De academie kent nu al een echt toptalent: Levi de Weerd. Levi komt van Team Gullit en heeft vroeger bij de Vitesse Academie in de jeugd gespeeld. FIFA 20 is pas net uit maar Levi heeft laten zien de game al volledig onder de knie te hebben. Deze week heeft hij van de klein 200 partijen in FIFA20 er maar liefst 195 gewonnen. Hij wordt dan ook het gezicht van onze academie waar Paskie hem onder zijn hoede gaat nemen.

Met de academie willen we de regio in om ook talenten uit de omgeving Arnhem de kans te geven hierbij aan te sluiten. Ook zo willen we de binding met de regio versterken en zorgen voor continuïteit binnen Vitesse eSports. In de toekomst hopen we dan ook veel Vitesse eSports talenten terug te vinden aan de wereldtop!

image