Servicebericht Nummer #4-wedstrijd vs FC Utrecht

In speelronde 9 van de Eredivisie staat de jaarlijkse Nummer 4-wedstrijd tegen FC Utrecht op het programma. Dit jaar op zaterdag 5 oktober (19.45 uur), uitgerekend op de dag dat Theo Bos 54 jaar zou zijn geworden. Traditiegetrouw staat dit duel ook dit seizoen weer in het teken van Mister Vitesse Theo Bos én KWF Kankerbestrijding. Alle informatie over deze wedstrijd lees je in dit bericht.

Mister Vitesse
De Nummer 4-wedstrijd is opgedragen aan clubicoon Theo Bos. Hij overleed in 2013 op veel te vroege leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Samen met maatschappelijk partner KWF Kankerbestrijding zet Vitesse zich jaarlijks in om geld in te zamelen, specifiek voor wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker. Ook ondersteunt Vitesse KWF Kankerbestrijding in voorlichting over een gezonde leefstijl. Vitesse probeert in samenwerking met KWF Kankerbestrijding de maatschappij bewustwording bij te brengen over het onderwerp kanker

Doneren
Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar alvleesklierkanker collecteert KWF Kankerbestrijding aanstaande zaterdag 5 oktober bij de wedstrijd tegen FC Utrecht. Bij de ingangen en promenades van alle tribunes in GelreDome staan er collectanten met collectebussen. Hier is het mogelijk om geld te doneren. Dit kan met contant geld, maar ook met pinpas. Het is nu ook al mogelijk om een bedrag te schenken aan KWF Kankerbestrijding. Dat kan hier.

Veiling
Nederlands Openluchtmuseum, trotse hoofdsponsor van Vitesse, maakt haar plaats op het wedstrijdshirt speciaal vrij om met het logo van KWF Kankerbestrijding te kunnen tonen. De unieke Vitesse-wedstrijdshirts die door basisspelers en invallers gedragen zijn, worden vanaf maandag 7 oktober (10.00 uur) geveild op Vitesse.nl/veiling. De opbrengst van de veiling komt geheel ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar alvleesklierkanker.

Eerbetoon
Op 28 februari 2013 overleed Mister Vitesse, Theo Bos, aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Alles wat onze Nummer 4 voor de club heeft betekend, zullen we nooit vergeten. De Nummer 4-wedstrijd is dan ook opgedragen aan het clubicoon, om stil te staan bij de mooie persoon die Theo was. We vragen iedereen die aanwezig is bij de wedstrijd om op te staan en te klappen voor Mister Vitesse als de vijfde minuut aanbreekt (op het moment dat de 4 in de klok komt).

Route naar GelreDome
We adviseren iedereen die naar GelreDome komt om op tijd van huis te vertrekken. Op vertoon van jouw seizoenkaart is het mogelijk om gebruik te maken van de speciale pendelbussen van Breng/Connexxion naar GelreDome. Deze rijden vanaf de gebruikelijke opstapplaatsen (waaronder station Arnhem) naar het stadion. Via www.breng.nl is de dienstregeling van de Breng/Connexion bussen te bekijken.

Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Klik op “dienstregeling””
  2. Vul bij lijnnummer/plaatsnaam” in : Vitesse
  3. Kies 1 van de 4 lijnen
  4. Vul bij “Datum” de wedstrijddag in
  5. Klik vervolgens op “Dienstregeling”

Tickets
Aanwezig zijn bij de Nummer 4-wedstrijd tussen Vitesse en FC Utrecht? Kaarten bestel je gemakkelijk en snel via Vitesse.nl/tickets. Voor deze wedstrijd geldt een Fankaartverplichting. Een Fankaart is te verkrijgen via Vitesse.nl/fankaart. Bij aankoop van tickets voor Vitesse vs FC Utrecht is er de optie om te doneren voor KWF vanaf het symbolische bedrag van €4,-. Op de wedstrijddag is het ook mogelijk om je kaarten te kopen bij GelreDome. De stadionkassa’s zijn vanaf 17.45 uur geopend.