Overzicht Vitesse-internationals

De komende week vliegen er weer diverse Vitesse-spelers uit voor interlandverplichtingen. Zo worden er onder meer EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK in 2020 gespeeld. Hieronder een overzicht van alle Vitesse-spelers die zijn opgeroepen.

image

Eli Dasa
Israël, met Eli Dasa in de selectie, gaat donderdag 10 oktober op bezoek bij Oostenrijk. Op eigen bodem ontvangt Israël Letland op dinsdag 15 oktober. Beide duels zijn EK-kwalificatiewedstrijden. Israël staat met acht punten vijfde in poule G.

Tim Matavz
Ook Tim Matavz speelt met Slovenië twee wedstrijden om zich te kwalificeren voor het EK in 2020. Slovenië begint donderdag 10 oktober met een uitwedstrijd tegen Noord-Macedonië. Drie dagen later ontvangen de Slovenen Oostenrijk in eigen land. Slovenië staat met elf punten op een tweede plaats, twee punten achter koploper Polen.

Matúš Bero
Matúš Bero speelt met Slowakije één EK-kwalificatieduel in eigen land vs Wales op donderdag 10 oktober. Drie dagen later oefent Bero met zijn landgenoten vriendschappelijk vs Paraguay. Het oefenduel wordt gespeeld in Slowakije.

Danilho Doekhi & Jay-Roy Grot
Jong Oranje speelt twee EK-kwalificatiewedstrijden vs Jong Portugal en Jong Noorwegen. Het eerste duel vs Jong Portugal wordt op de Vijverberg gespeeld op vrijdag 11 oktober. In het Noorse Drammen speelt Jong Oranje op dinsdag 15 oktober vs Jong Noorwegen de tweede kwalificatiewedstrijd van deze interlandperiode. Jong Oranje staat na één gespeeld duel (5-1 winst op Cyprus O20) derde in de poule. Jay-Roy Grot staat op de stand-by lijst van bondscoach Erwin van de Looi.

Armando Obispo & Thomas Buitink
Oranje O20 speelt met Armando Obispo twee wedstrijden in de Elite League. De eerste wedstrijd vs Portugal O20 wordt gespeeld op het veld van Quick Boys in Katwijk aan Zee (aanvang 19.00 uur). De tweede wedstrijd is in en tegen Polen O20. Thomas Buitink staat op de stand-by lijst.