Vitesse eenvoudig naar volgende bekerronde

Met een simpele zege heeft Vitesse dinsdagavond in Emmeloord de volgende ronde van de beker bereikt. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 6-0 tegen Flevo Boys.

Voor ruim 3.000 toeschouwers was het al binnen twintig minuten 2-0 door tweemaal Ismail Aissati. Eerst op aangeven van Pluim en vervolgens met een bal via de lat en de paal was het duel op sportpark Ervenbos al snel gespeeld. Flevo Boys kreeg vlak voor rust een goede mogelijkheid maar de kopbal bij de tweede paal verdween naast.

Na rust was het balbezit vrijwel alleen voor de geel-zwarten en was het binnen vier minuten 0-3 door de eerste treffer van Nacer Barazite in dienst van Vitesse. De aanvaller schoot in de 86e minuut ook nog zijn tweede van de avond binnen. Tussen de derde en zesde treffer waren Lasse Nilsson (penalty) en Dalibor Stevanovic ook nog trefzeker.

Nemanja Matic ging tien minuten na rust geblesseerd van het veld en werd vervangen voor Stevanovic. De ernst van de blessure - of een wissel uit voorzorg- is op dit moment nog niet bekend.

Flevo Boys-Vitesse 0-6 (0-2)
'8, '16 Aissati 0-1, 0-2; '49 Barazite 0-3; '64 Nilsson 0-4; '81 Stevanovic 0-5; '86 Barazite 0-6

Geel: De Groot (Flevo Boys)
Rood: Westra (Flevo Boys, 2x geel, '63)

Flevo Boys
Altenburg, Westra, De Groot ('76 Stuiver), Assa, Tromop ('67 Koomen), Kalsbeek ('46 Spaan), De Munnik, Van der Heide, Van der Plaats, Postma, Korf

Vitesse
Room, Kashia, Sprockel, Rajkovic, Büttner, Barazite, Matic ('55 Stevanovic), Pröpper, Nilsson ('65 Jenner), Aissati ('73 Snijders), Pluim

De vier doelpuntenmakers op een rij: Nilsson, Aissati, Barazite en Stevanovic

image


Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen