Vitesse vs FC Groningen

In de dertiende speelronde van de Eredivisie ontvangen we de nummer negen van de competitie: FC Groningen. Het duel in GelreDome begint op vrijdag 8 november om 20.00 uur. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

Vorig seizoen kwamen Vitesse en FC Groningen elkaar tegen in de eerste speelronde van de Eredivisie. Vitesse won in GelreDome overtuigend met 5-1. In de play-offs voor Europees voetbal ging Vitesse uiteindelijk door naar de finale na een 3-1 overwinning in Arnhem. In de komende wedstrijd kan Vitesse nog geen beroep doen op aanwinst Keisuke Honda. De Japanse middenvelder is nog niet speelgerechtigd en zal naar verwachting na de komende interlandperiode aansluiten.

FC Groningen is in de laatste vier Eredivisieduels ongeslagen gebleven. In het laatste competitieduel wonnen de Groningers thuis met 2-0 van Willem II. Kaj Sierhuis was met twee doelpunten de grote man bij FC Groningen.

Nieuw: pushfunctie in Vitesse-app
Er is een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de Vitesse-app. Vanaf nu kun jij pushberichten ontvangen. Uiteraard moet jij hier wel toestemming voor geven. Open de app en je krijgt een melding of je pushberichten wilt ontvangen. Accepteer deze en voortaan word je altijd op de hoogte gehouden van doelpunten, het laatste nieuws en meer.

Nieuw: lifestyle collectie Nike
In samenwerking met onze supplier Nike is een volledig nieuwe collectie casualkleding samengesteld. Deze nieuwe collectie telt niet één, maar liefst twee lijnen: Airborne en Hertog. Je vindt de casualkleding in de webshop én in MijnVitesse (GelreDome). Deze is voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Groningen vanaf 18.00 uur geopend.

Wij wensen je een fijne wedstrijd toe. Met zijn allen achter Geel Swert!