Vitesse Voetbal Academie: Talenten van de maand oktober

De Vitesse Voetbal Academie kiest voor de boven-, midden en onderbouw iedere maand een speler uit die zich 'Talent van de Maand' mag noemen. Voor de maand oktober zijn dit Espen van Ee (bovenbouw, O17), Robin la Scala (middenbouw, O13) en Jamie Tamse (onderbouw, O9).

In de visie van de Vitesse Voetbal Academie is het belangrijk dat spelers het spel begrijpen, eigen keuzes kunnen en durven maken, technisch en fysiek in optimale conditie zijn, 24/7 gericht zijn op presteren en bovendien een sterke persoonlijkheid hebben. Naar deze punten wordt dan ook gekeken bij de Talent van de Maand-verkiezing.

Bij de bovenbouw is Espen van Ee deze maand verkozen tot het grootste talent. De aanvoerder van Vitesse O17 speelt bij het team van trainer Edwin Linssen op het middenveld. “Espen is een voorbeeld voor anderen hoe je als jeugdspeler topsport beleefd. Zijn drive en inzicht maken hem bijzonder.”

image

Robin la Scala (O13) kroonde zich bij de middenbouw tot het Talent van de Maand. De centrale verdediger wordt getraind door Frank van Kouwen. “Robin heeft Italiaans en Nederlands bloed. Dat zie je in zijn spel duidelijk terug”, vindt Van Kouwen. “Op Nederlands gebied springen zijn passing en spelinzicht eruit en de duelkracht en tackles heeft hij van zijn Italiaanse kant. Robin ontwikkelt zich erg goed. Hij besteedt veel aandacht aan zijn ontwikkelpunten.”

image

Jamie Tamse (O9) is bij de onderbouw de beste van de maand september. De middenvelder komt uit in het jongste jeugdteam van Vitesse, dat onder leiding staat van trainer Gino Roelofs. “Jamie is een speler met een goed ruimtelijk inzicht. Bovendien is hij technisch vaardig en de voetbalhandelingen van Jamie zijn altijd op hoog tempo. Daarnaast is hij erg leergierig.”

image

Espen, Robin en Jamie: van harte gefeliciteerd!

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen