MijnDoelpunt: nog 3 dagen om te stemmen...

Als lid van MijnVitesse kies je elke maand het doelpunt van de maand. Deze keer kan er worden gekozen uit doelpunten die gescoord zijn in de maand september! Doe dit snel, want je hebt nog maar vier dagen om je stem uit te brengen.

Op het dashboard van MijnVitesse staat in de widget ‘ MijnDoelpunt’ een filmpje met daarin de vijf geselecteerde doelpunten van de maand september. De redactie van MijnVitesse selecteerde uit de negen gescoorde doelpunten vijf goals waarop gestemd kan worden.

Bekijk nu op het dashboard de video met doelpunten van de maand augustus en kies jouw favoriete doelpunt! Je kunt nog stemmen tot vrijdag 8 oktober, 19.00 uur.

Elke maand kunnen leden van MijnVitesse uit de doelpunten die Vitesse heeft gemaakt een favoriet doelpunt kiezen. Zo komt er elke maand een ‘Vitesse Doelpunt van de Maand’.
Ben je nog geen lid van MijnVitesse? Klik hier en kies jouw doelpunt van de maand!

Reacties (0)

Vitesse is niet aansprakelijk voor de reacties die geplaatst worden op de website en behoudt het recht in te grijpen waar nodig. De redactie hoopt dat supporters bij het posten hun gezond verstand gebruiken. Heb respect voor iedereen, zowel binnen als buiten Vitesse. Voor meer informatie omtrent de regels over het geven van reacties op nieuwsberichten, ga naar www.vitesse.nl/policies.


Inloggen en reactie plaatsen