Voetbalshop.nl partner en shirtsponsor Vitesse

De samenwerking met The Badge Company BV wordt uitgebreid. Badge is het moederbedrijf achter onder meer Voetbalshop.nl, met meer dan een miljoen geregistreerde klanten, de grootste voetbal webshop in de Benelux. Voetbalshop.nl wordt voor de rest van dit seizoen partner van Vitesse. Daarnaast worden zij ook shirtsponsor van Vitesse en tevens hoofdsponsor van Vitesse eSports.

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse: “Via onze samenwerking met Nike zijn we in contact gekomen met Badge. We hebben het afgelopen jaar intensief en zeer prettig samengewerkt. We hebben Badge als een vooruitstrevende organisatie leren kennen. Dit zijn de eerste resultaten van onze strategische samenwerking. De komende periode gebruiken we om het partnership te intensiveren.”

Roland Heerkens, oprichter en partner van Badge: “We zien het partnership en de shirtsponsoring als een eerste stap naar een nog veel langere en uitgebreidere samenwerking. Voetbalshop.nl wil zich de komende tijd, buiten de exploitatie van web- en fanshops van clubs, gaan richten op het openen van fysieke voetbalshops in verschillende regio’s in Nederland. Dit om via deze shops de contacten met onze klanten en amateurclubs uit te breiden.”

Voetbalshop.nl is voor de eerste keer op de linkerschouder van het wedstrijdshirt zichtbaar tijdens de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, op zaterdag 18 januari. Daarnaast is Voetbalshop.nl te zien op onder meer de back-drops en is het per direct hoofdsponsor van Vitesse eSports.

image