Max Clark en Danilho Doekhi op bezoek bij de Johannesschool

Vitesse-spelers Max Clark en Danilho Doekhi brachten op dinsdag 14 januari een bezoek aan de Johannesschool in Arnhem. De leerlingen van de Johannesschool hebben het Vitesse GOALS-programma succesvol afgerond en als beloning kwamen beide spelers langs.

Speciaal voor het Vitesse GOALS programma werd er een Vitesse GOALS-persconferentie georganiseerd. De leerlingen hadden verschillende vragen voorbereid over het thema gezonde leefstijl. Uiteraard was er ook ruimte om andere vragen te stellen aan de spelers. Zo werd er gevraagd hoeveel water ze iedere dag dronken en wat hun lievelingseten was. Aan het eind van de persconferentie kregen de leerlingen de kans om een handtekening te scoren en op de foto te gaan met de spelers.

Vitesse GOALS-coach Ton Vosselman was zeer tevreden over het enthousiasme van de school. “Je kon zien dat het programma Vitesse GOALS echt leefde binnen de school. De leerlingen waren de afgelopen periode super enthousiast en ook de docenten gingen hierin mee. Het is altijd leuk om op een school te komen waar zowel de leerlingen als de docenten het programma met plezier volgen. Daarnaast lieten de leerlingen zien ook veel geleerd te hebben van het Vitesse GOALS-programma. Een gezonde leefstijl is namelijk heel belangrijk. In het programma wordt niet alleen aandacht besteed aan gezonde voeding, maar ook aan bijvoorbeeld ontspanning. Om goed te kunnen leren, moet je bijvoorbeeld ook weer op de juiste momenten kunnen ontspannen, wat uiteraard ook hoort bij een gezonde leefstijl.”