Vitesse O21 wint van Jong FC Den Bosch

De wedstrijd tussen Vitesse O21 en Jong FC Den Bosch werd gewonnen door Vitesse O21, met 3-1. Vitessenaar Roy Kuijpers had een hoofdrol in Arnhem en wist twee keer het net te raken.

Al voor rust vielen er drie doelpunten in Arnhem. In de zesde minuut was het Kuijpers die de score opende. Ook de tweede goal kwam op naam van Kuijpers. In de 29ste minuut zag hij zijn inzet achter de keeper uit Den Bosch verdwijnen. Hiermee scoorde Kuijpers twee keer tegen zijn oude club, de twintigjarige aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van FC Den Bosch naar Vitesse. Vlak voor rust viel hel doelpunt aan de zijde van de Bosschenaren. Het was Robin Voets die de stand terugbracht naar 2-1. Halverwege de tweede helft zette Daan Huisman de einstand op het scorebord, waarmee de winst behaald werd.

Vitesse O21 is in 2020 nu voor de derde keer op rij ongeslagen. Eerder werd er gelijk gespeeld tegen Jong FC Emmen (1-1) en gewonnen van Jong Fortuna Sittard (6-2). Door de overwinning tegen Jong FC Den Bosch stijgt Vitesse O21 naar de tweede plaats op de ranglijst.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Jong SC Cambuur op het programma. De aftrap vindt plaats in het Cambuur Stadion om 18.30 uur.