Vitesse O21 verliest van Jong SC Cambuur

Vitesse O21 leed afgelopen maandag de eerste nederlaag van 2020. In Leeuwarden was Jong sc Cambuur met 3-1 te sterk. Richie Musaba was de enige doelpuntenmaker aan Arnhemse zijde.

Vitesse O21 verscheen in Leeuwarden onder andere met eerste elftalspelers Tomas Hajek, Joshua Brenet, Patrick Vroegh en Thomas Buitink aan de aftrap. Na 45 minuten keek Vitesse O21 al tegen een 3-0 achterstand aan door een loepzuivere hattrick van Delano Ladan. In de achtste minuut opende hij de score en daarna was het nog twee keer raak. Al snel in de tweede helft bracht Musaba de stand terug naar 3-1, maar dit bleek niet genoeg om nog aanspraak te kunnen maken op de overwinning.

Vitesse O21 staat nu derde op de ranglijst in Poule B. Jong Excelsior Rotterdam staat met twee punten meer net boven de geel-zwarten en Jong sc Cambuur (één wedstrijd minder), Jong FC Den Bosch en Jong FC Twente staan met één punt minder onder Vitesse O21.

Op maandag 2 maart (18.30 uur) staat een thuiswedstrijd tegen De Graafschap O21 op het programma. Op de eigen velden op Papendal wordt er afgetrapt om 18.30 uur.