Actietarief voor seizoenkaarthouders bij Vitesse vs PSV

Na de thuisduels met Ajax en sc Heerenveen staat er zondag 23 februari (14.30 uur) opnieuw een mooi affiche op het programma in GelreDome. Dan komt PSV op bezoek in Arnhem. En jij kunt hier voor een voordelige prijs bij zijn!

Seizoenkaarthouders
Met jouw seizoenkaart kun je vier kaarten extra bestellen tegen een speciaal tarief van €15,- per ticket. Met je seizoenkaart zijn er bovendien nog meer tickets verkrijgbaar tegen het reguliere toptarief. Er zit geen limiet op het totaal te bestellen tickets. Deze actie geldt tot zaterdag 22 februari 2020. Daarna is het niet meer mogelijk om extra tickets aan te schaffen tegen het actietarief. Wacht dus niet langer en bestel snel jouw kaarten voor Vitesse vs PSV.

Vrije verkoop
Voor Vitesse vs PSV geldt geen Fankaart-verplichting. Het is dus voor iedereen mogelijk om kaarten te bestellen. Volwassenen zijn er al vanaf €22,- euro bij en jeugd (t/m 16 jaar) al vanaf €6,-.

Stadionkassa’s
Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 12.30 uur geopend. Koop je een ticket bij de stadionkassa, dan geldt een toeslag. Tickets kunnen ook makkelijk en snel besteld worden via Vitesse.nl/tickets.

Parkeren
Bestel naast jouw tribunekaarten ook een parkeerkaart. Deze is voor slechts €10,- verkrijgbaar in de voorverkoop en hiermee heb je gegarandeerd een parkeerplaats op het GelreDome-terrein.

Supporters PSV
Supporters van PSV kunnen uitsluitend plaats nemen in het bezoekersvak. Kaartverkoop hiervoor verloopt via PSV zelf. Bij het vermoeden dat je supporter bent van de tegenstander en je in het bezit bent van een ticket voor de overige vakken (niet zijnde het bezoekersvak), kunnen wij je op de wedstrijddag de toegang tot het stadion ontzeggen. Restitutie is in dat geval niet meer mogelijk. Wij verwijzen je hiervoor door naar de standaardvoorwaarden van de KNVB.