Supporterstoernooi Vitesse Betrokken

Vanuit het supportersproject van Vitesse Betrokken is er op zaterdag 15 februari een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor de fanatieke supportersgroepen van Vitesse in sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem.

Het idee voor een supporterstoernooi kwam enkele maanden geleden vanuit een aantal supporters, die na een sfeeroverleg bij de supporterscoördinator aangaven graag weer eens een voetbaltoernooi te willen organiseren. Er zijn dit seizoen namelijk een hoop nieuwe fanatieke supporters bij gekomen die elkaar nog niet goed kennen. De supporterscoördinator heeft het initiatief genomen om gezamenlijk tot een datum te komen en met een collega van Vitesse Betrokken het toernooi te gaan organiseren.

Totaal deden negentien supporters en de supporterscoördinator van Vitesse Betrokken mee aan het toernooi. Naast de deelnemers kwamen er ook nog enkele supporters, waaronder algemeen directeur Pascal van Wijk, om de deelnemers aan te moedigen. Het toernooi werd gewonnen door team Crew81.

In het verleden zijn er vaker voetbaltoernooien gehouden tussen de diverse supportersgroepen van Vitesse, met als doel om de supportersgroepen meer bij elkaar te brengen en op een andere manier binding te creëren met de medewerkers van Vitesse en partners zoals de politie. We hopen binnenkort een vervolg te geven aan het toernooi met nog meer supportersgroepen, medewerkers van Vitesse en eventuele partners.