Update Vitesse voor Elkaar: al achttien matches

Vitesse en NL voor Elkaar lanceerden afgelopen vrijdag het Vitesse Corona Hulpplatform. Op dit platform kunnen supporters en medewerkers van Vitesse zich inzetten voor mensen met een hulpvraag. Andersom is het voor mensen met een hulpvraag mogelijk om een oproep voor ondersteuning te plaatsen.

In de eerste vijf dagen na de lancering is het platform ruim 1.600 keer bezocht. Ongeveer veertig supporters registreerden zich al voor vrijwilligerswerk. Inmiddels zijn er al achttien matches ontstaan. Een heel mooie start! Arnhem zet samen de schouders eronder.

In deze update willen wij ook mensen met een hulpvraag oproepen om zich aan te melden op het platform Vitesse voor Elkaar. Dit kan als je zelf in de risisogroepen valt voor het coronavirus, maar ook zeker als je een vitaal beroep vervuld. Dus mocht jij een beetje ondersteuning kunnen gebruiken of ken je iemand die dit nodig heeft; meld je dan snel aan op www.vitessevoorelkaar.nl  

Wel willen we meegeven te allen tijde rekening te houden met de getroffen maatregelen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dus kun jij de hulp goed gebruiken? Of wil jij iets voor iemand anders doen? Kijk dan nu op www.vitessevoorelkaar.nl en kom in actie!

Ben jij via het platform in actie gekomen voor je mede-Arnhemmer? En wil je vertellen over je ervaring? Laat het ons dan weten door een e-mail te sturen naar info@vitessebetrokken.nl.