Vitesse FIT-deelnemers ontvangen Vitesse-sportkleding

Bij deelname aan het gezondheidsprogramma Vitesse FIT heb je als deelnemer recht op een mooi trainingspak van Vitesse om in te sporten. Helaas was het door de maatregelen omtrent het coronavirus niet meer mogelijk om de bijeenkomsten voort te zetten. Daardoor hebben de deelnemers de kleding nog niet in ontvangst kunnen nemen. Maar daar bedacht Vitesse Betrokken, de organisatie achter Vitesse FIT, wat voor!

Nadat de trainingsaccommodatie op Papendal werd afgesloten, kregen de deelnemers een tijdelijk programma opgestuurd waarmee ze thuis aan de slag konden gaan. Daarnaast werd er virtueel gecommuniceerd met de Vitesse FIT-coaches.

Maar niets is zo lekker als trainen in Vitesse-stijl. Toen Papendal afgelopen week weer (gedeeltelijk) open ging, besloten de Vitesse FIT-coaches om de deelnemers te verrassen. De coaches hebben de kleding persoonlijk bezorgd bij de deelnemers, hierbij lettend op de anderhalve meter afstand. Door het uitdelen van de kleding hopen de coaches de deelnemers extra te motiveren om lekker te blijven bewegen. De Vitesse-sportkleding bestaat uit een broek, trui en shirt.

De Vitesse FIT-deelnemers reageerden enthousiast bij ontvangst en stonden te popelen om weer te beginnen. De deelnemers zijn nog steeds actief, maar missen vooral de groepsdynamiek. “De kleding is weer een extra stimulans om door te gaan”, zegt een aantal deelnemers. “Hiermee is het mogelijk om zowel thuis als buiten lekker te kunnen bewegen en er ook nog eens goed uit te zien.”