Afsluiting Vitesse Hattrick seizoen 2019|2020 op de Geitenkamp

Jaarlijks wordt het seizoen van Vitesse Hattrick feestelijk afgesloten met een gezamenlijke clinic op de velden van Papendal. Gezien de situatie met het coronavirus is dat dit jaar niet meer mogelijk. Vitesse Betrokken kwam voor de wijkteams met een alternatief!

Elke week trainen de teams in de wijken, maar deze keer verzorgde Vitesse Betrokken een clinic en kregen ze een speciaal bezoekje van Vitesse-speler Oussama Tannane. Ze mochten hem vragen stellen en gingen achteraf met elkaar op de foto, uiteraard allemaal op gepaste afstand.

“Dit was voor de deelnemers een waardevolle beloning”, vertelt één van de teambegeleiders. “Het is mooi dat dit wordt aangeboden. De deelnemers hebben het hele seizoen sportief en respectvol gedrag laten zien.”

Vitesse Hattrick is een programma wat voetbal inzet om de sociale vaardigheden van de deelnemers te verbeteren. Omdat de overige speelrondes helaas niet kunnen doorgaan, wordt dit alternatief door zowel deelnemers als begeleiders zeer gewaardeerd. De wijken zullen nog wel trainen tot het eind van het seizoen, zodat de kinderen zich nog meer kunnen ontwikkelen.