Vitesse Betrokken en Najib’s Muziekboeket brengen bezoek aan ouderen

Najib’s Muziekboeket en Vitesse Betrokken hebben op donderdag 14 juni een bezoek gebracht aan de bewoners van Pleyade Eilandstaete en Woonzorgcentrum Westerkade in Arnhem. Niemand minder dan Najib Amhali heeft de hele presentatie op zich genomen. Er werden videoberichten van familieleden vertoont en ook onze hoofdtrainer Edward Sturing had een boodschap voor de bewoners. Als verrassing was er nog een optreden van onze Emile Hartkamp met natuurlijk het nummer ‘Geel en Zwart zijn onze kleuren!’

De uitzending is terug te zien op het YouTube-kanaal van de Focus and Fun Foundation. Klik hier om deze te bekijken!

In verband met het coronavirus leven we in een lastige tijd. Diverse maatregelen zijn genomen om de opmars van het virus te remmen en bestrijden. Eén van deze maatregelen is de quarantaine waarin ouderen in verzorgingshuizen zitten. Fysiek contact is helaas niet mogelijk en ook het bezoek van familieleden is beperkt. Hierdoor komen sommigen in een sociaal isolement te zitten en ook dat is niet goed voor de gezondheid.

Om de mensen die elkaar deze dagen moeten missen toch een beetje bij elkaar te brengen, heeft de Focus & Fun Foundation samen met Vitesse Betrokken besloten een muziekboeket aan te bieden aan de bewoners van enkele verzorgingstehuizen. Op deze manier hopen wij voor een beetje verlichting te zorgen in deze lastige tijd.