(Oud-)spelers steunen club en nemen ruim honderd seizoenkaarten af

Onlangs zijn wij gestart met de seizoenkaartcampagne ‘Motten ze Dan’. De afgelopen periode hebben wij veel positieve reacties gehad vanuit supporters, partners en businessclub-leden. Het is fantastisch om te zien dat al bijna 2.500 Vitessenaren hun seizoenkaart hebben verlengd! Je seizoenkaart verlengen kan nog altijd via www.geelswert.nl.

Ook (oud-)spelers van Vitesse laten hun onvoorwaardelijke steun zien! Een groep (oud-)spelers slaat de handen ineen voor een prachtig initiatief. Zij willen, juist in deze tijd, de club door deze moeilijke periode heen helpen. Samen met hen en onze supporters is een actie gestart waarbij zij seizoenkaarten kopen die ze vervolgens doneren aan Stichting Vitesse Betrokken. Vitesse Betrokken gaat deze seizoenkaarten verdelen onder gezinnen, supporters en instanties die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn zelf een seizoenkaart te kopen. En natuurlijk komt ook een deel van deze seizoenkaarten ten goede aan de helden van de zorg. Dankzij dit initiatief steunen de Vitessenaren zowel de club, Vitesse Betrokken als de maatschappij!

Vol trots kunnen wij melden dat Nemanja Matic (Manchester United), Christian Atsu (Newcastle United), Martin Odegaard (Real Sociedad), Bryan Linssen, Marc van Hintum, Igor Gluscevic en Paulo Rink al seizoenkaarten hebben afgenomen. Ook supportersgroep Vak 212 omarmde het idee. Via hen hebben Marco van Ginkel (Chelsea) en Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion F.C.) seizoenkaarten afgenomen. En natuurlijk hebben ook de Vitesse Legends een duit in het zakje gedaan. Dit heeft er in geresulteerd dat dankzij al deze Vitessenaren nu al meer dan honderd seizoenkaarten zijn afgenomen. Petje af! Wij willen alle (oud-)spelers bedanken voor hun steun aan de club! #MottenzeDan

Wil jij ook net als bovenstaande (oud-)spelers onze club steunen? Klik dan hier en bestel jouw seizoenkaart!