Vitesse Betrokken in de 1,5 meter samenleving

Sporten en bewegen wordt vaak gezamenlijk en in contact met elkaar gedaan. Nu dit niet meer kan, moesten wij hier uiteraard alternatieven voor verzinnen. Want stil zitten is geen optie! Zo gingen de theorielessen van Vitesse FIT als kennisclips verder en wordt de training op het veld van Papendal met de juiste afstand tussen elkaar gedaan.

Vitesse Hattrick lag tijdelijk stil. De speelrondes evenals de afsluitende clinic op Papendal werden afgelast, maar de trainingen konden opnieuw opgepakt worden. Alle deelnemende wijken zijn uiteindelijk beloond met een clinic die in elke wijk werd verzorgd door Vitesse Betrokken.

Jammer genoeg waren er ook projecten die door de omstandigheden niet voortgezet konden worden. Zo heeft Vitesse GOALS het programma door de gesloten gymzalen eerder moeten beëindigen. Wanneer de maatregelen het toelaten zal GOALS na de zomer weer van start gaan. Door de drukte in de verzorgingshuizen en het verhoogde risico voor de inwoners staat Football Memories ook tijdelijk stil.

Wij, de medewerkers van Vitesse Betrokken, zijn normaal gesproken gestationeerd op het kantoor bij GelreDome. Op dit moment werken wij thuis, maar ondertussen wordt het kantoor 1,5 meter-proof gemaakt. We hopen zowel collega’s als deelnemers van de verschillende projecten snel in goede gezondheid terug te zien.