Afsluiting Vitesse Hattrick seizoen 2019|2020

Net zoals ieder ander voetbalseizoen loopt ook het Vitesse Hattrick seizoen 2019|2020 op z’n eind. Door de situatie met het coronavirus is Vitesse Hattrick voor dit jaar helaas abrupt tot een einde gekomen.

De wijken zijn met de teams nog wel blijven trainen, maar de speelronde in Schuytgraaf, de laatste ronde en de gezamenlijke afsluiting op Papendal moesten helaas ook worden gecanceld. Elk jaar wordt het Vitesse Hattrick seizoen namelijk afgesloten met een clinic in feestelijke sfeer op de trainingsaccommodatie Papendal. Maar zoals jullie eerder hebben kunnen lezen kwam Vitesse Betrokken met een alternatief! 

In elke wijk is er een clinic verzorgd door Vitesse Betrokken. De teams zijn op deze manier alsnog beloond voor het harde werk en de positieve ontwikkeling omtrent hun sociale vaardigheden. De kinderen hebben zich optimaal ingezet naar de huidige mogelijkheden. Dit is waar het Vitesse Hattrick-programma om draait. Voetbal wordt ingezet als middel om sociale vaardigheden bij de deelnemers aan te leren. De kinderen zijn in oktober 2019 gestart en door middel van deze clinics konden we het traject toch op een feestelijke manier afsluiten. 

De clinic werd door alle wijken als positief ervaren. Vitesse Hattrick seizoen 2019|2020 is nu officieel afgelopen. In september zullen we weer starten met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.