Eerste training selectie te volgen via livestream (video)

Hoofdtrainer Thomas Letsch stapt woensdag 1 juli voor de eerste keer als trainer van Vitesse het veld op. De eerste training is vanwege de coronamaatregelen helaas niet openbaar. Wel is woensdag vanaf 14.45 uur een livestream beschikbaar. De link wordt woensdag tijdig gedeeld via de website en social mediakanalen.

Livestream
Waar de eerste training normaal gesproken een evenement is waar zo’n 2.000 supporters op af komen, is dat dit jaar helaas niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen. Daarom is woensdag een livestream beschikbaar. De livestream begint om 14.45 uur met een interview met technisch directeur Johannes Spors. Om 15.00 uur gaat de bal rollen. Naar verwachting duurt de training tot ongeveer 16.25 uur, waarna er nog twee interviews worden gehouden.

Programma livestream
14.45 uur: interview Johannes Spors
15.00 uur: eerste training
Direct na de training, naar verwachting rond 16.25 uur, interviews met hoofdtrainer Thomas Letsch en een speler.

Donderdag volgt op Vitesse TV een compilatie van de eerste trainingsdag.

Selectie
Jeroen Houwen, Thomas Bruns en Oussama Darfalou keren terug van hun verhuurperiode bij respectievelijke Go Ahead Eagles (Houwen) en VVV-Venlo (Bruns en Darfalou). Ook trainen zeven spelers uit de Vitesse Voetbal Academie mee. Extra speciaal is het voor Daan Huisman en Enzo Cornelisse, die afgelopen vrijdag hun eerste profcontract ondertekenden.

Dit is de selectie die woensdag het veld gaat betreden:

Remko Pasveer (K)
Bilal Bayazit (K)
Jeroen Houwen (K)
Eli Dasa
Danilho Doekhi
Tomas Hajek
Max Clark
Matus Bero
Sondre Tronstad
Thomas Bruns
Patrick Vroegh
Riechedly Bazoer
Oussama Tannane
Roy Beerens
Thomas Buitink
Oussama Darfalou
Filip Delaveris
Yassin Oukili
Richie Musaba
Roy Kuijpers
Daan Huisman
Million Manhoef
Enzo Cornelisse
Brend Leeflang

Hilary Gong sluit nog niet aan bij de groepstraining. De vleugelaanvaller is op de terugweg van een knieblessure en heeft de afgelopen weken veelal doorgetraind. De verwachting is dat Gong in de komende periode gaat aansluiten bij het team. Ook Filip Delaveris maakt goede stappen in de revalidatie van zijn rugblessure. Hij is woensdag op het trainingsveld aanwezig.