Clean Mat Trucks verlengt en wordt nieuwe hoofdsponsor Vitesse Voetbal Academie

Vitesse is trots dat het in deze zware periode van de coronacrisis kan bouwen op haar trouwe supporters, partners en sponsoren. Eén zo’n trouwe partner en sponsor is Clean Mat Trucks. De komende drie jaar is het bedrijf uit Andelst hoofdsponsor van de Vitesse Voetbal Academie en verhuist het logo van Clean Mat op de shirts van onze selectie van de linker- naar de rechtermouw. Daarnaast wordt Clean Mat Trucks shirtsponsor van de trainingswear van het eerste elftal. Clean Mat Trucks kiest ervoor om juist nu, in de zware periode van de coronacrisis, nog meer achter de club te gaan staan. En daar is Vitesse vanzelfsprekend zeer blij mee. Door de deal blijven Vitesse en Clean Mat Trucks tot en met 2022|2023 met elkaar samenwerken.

Clean Mat Trucks is al bijna twintig jaar (!) sponsor en ambassadeur van Vitesse. Vanaf 2016 begonnen ze als partner en shirtsponsor van de Vitesse Voetbal Academie, een jaar later werd Clean Mat Trucks ook mouwsponsor van het eerste elftal.

Robert Kramer, eigenaar van Clean Mat Trucks, over de keuze om hoofdsponsor te worden van de Vitesse Voetbal Academie: “Ik heb altijd een warm hart gehad voor de jeugd én voor de regio Arnhem. Daarom neem ik deze stap. De jeugdopleiding is zeer belangrijk voor Vitesse en ik wil daar graag mijn steentje aan bijdragen.”

Olivier Smit, commercieel directeur van Vitesse. “De afgelopen periode zijn wij met al onze partners het gesprek aangegaan om te kijken hoe we samen sterker uit deze crisis kunnen komen. Uiteraard met het oog op een langdurige samenwerking en het over en weer bieden van toegevoegde waarde”, zegt Smit. “Robert is al jarenlang fan en ambassadeur van de club en in het bijzonder van onze Voetbal Academie. Met het hoofdsponsorschap van de academie hebben wij samen een perfecte match gevonden om een prachtig vervolg te kunnen geven aan dit partnership. Wat Clean Mat Trucks juist in deze periode voor Vitesse doet, is bewonderenswaardig. Eens te meer blijkt dat wij kunnen vertrouwen op onze trouwe partners en sponsoren. Eerst Prins Petfoods en nu Clean Mat Trucks. Wij zijn Robert en zijn bedrijf zeer dankbaar en hopen dat meerdere partijen nog zullen volgen. Want samen zijn we Vites, dat heeft deze moeilijke periode wel bewezen.”

Vijftig seizoenkaarten richting supporters die het moeilijk hebben en mensen in de zorg
Dit is nog niet alles wat Clean Mat Trucks voor Vitesse doet in deze moeilijke tijd. “Net als vele oud-spelers wil ik ook de seizoenkaartcampagne van harte steunen. Daarom schaf ik vijftig seizoenkaarten aan die ten goede komen aan supporters die niet in staat zijn om er zelf één te bestellen”, zegt Kramer.