Waterontharder.com nieuwe hoofdsponsor Vitesse (video)

Vitesse heeft in Waterontharder.com een nieuwe hoofdsponsor gevonden voor seizoen 2020|2021. Het bedrijf dat onder meer is gespecialiseerd in het ontkalken van water tekent een contract voor twee seizoenen.Vitesse en Waterontharder.com zijn geen onbekenden van elkaar, want sinds januari van dit jaar prijkte Waterontharder.com al op de rug van het thuis- en uitshirt. Met ingang van vandaag verhuist het logo dus naar de voorkant. Huidige hoofdsponsoren Koninklijke Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum blijven in een andere rol aan de club verbonden. 

image

Olivier Smit, commercieel directeur Vitesse: “Wij zijn verheugd om Waterontharder.com te presenteren als nieuwe hoofdsponsor. Doordat Waterontharder.com juist in deze periode het contract openbreekt en uitbreidt laat het zien dat het achter ons staat en in de club gelooft. Hiermee maken we ook op commercieel vlak opnieuw stappen”, zegt Smit. “Begin dit jaar is Waterontharder.com shirtsponsor geworden en daarbij spraken we al de intentie naar elkaar uit om intensiever met elkaar te gaan samenwerken. Het is fijn om te merken dat die intenties ook werkelijkheid zijn geworden en dat daarmee in deze moeilijke tijd de continuïteit gewaarborgd blijft.” 

Julio Rosier, directeur van Waterontharder.com, is net als Smit erg blij met het hoofdsponsorschap. “Waterontharder.com is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar de rek is er nog lang niet uit. We zijn een relatief nieuw merk, dus we moeten ons onderscheiden om dat te bereiken. En dat doen we door opvallende dingen te doen. Het hoofdsponsorschap van Vitesse sluit aan bij die ambitie”, zegt Rosier. “Tijdens ons sponsorship willen we de Vitesse-supporters en de rest van Nederland op een aansprekende manier kennis laten maken met ons product. Ons streven is om net zo bekend te worden als Vitesse...” aldus Rosier met een grote glimlach op zijn gezicht. 

Vitesse en Waterontharder.com lanceerden de samenwerking met een opvallende vlucht over Arnhem, waarbij Theo Janssen Julio Rosier ook direct een inburgeringscursus gaf.

image

Over waterontharder.com
Waterontharder.com, gevestigd in Amsterdam, is leverancier van de AMFA4000. Door deze waterontharder over de waterleiding te plaatsen, wordt met een magnetisch veld voorkomen dat kalkaanslag zich hecht aan leidingen en sanitair. Dat zorgt vervolgens voor een lagere energierekening, kalkvrij sanitair en een langere levensduur van onder andere wasmachines, boilers en geisers.

Koninklijke Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum
Tot slot gaat Smit nog in op de huidige hoofdsponsoren Koninklijke Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum, die een andere rol krijgen binnen de club. “In eerste instantie zijn wij een samenwerking aan gegaan voor één jaar. Vitesse, Koninklijke Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum zijn echter zeer tevreden over de samenwerking en daarom wordt die voortgezet. Weliswaar op een andere wijze. Hierdoor kunnen wij op die manier samen de regio op de kaart zetten. Dat hebben wij afgelopen jaar, het jaar van 75 jaar Airborne, al op prachtige manieren laten zien met een unieke samenwerking, waarbij we het ‘Dagje uit in Arnhem’ als uitgangspunt hebben genomen. In de toekomst willen we met mooie ideeën deze samenwerking nog krachtiger maken”, vertelt Smit.