Deadline verlengen seizoenkaart: vrijdag 17 juli

Heb je jouw seizoenkaart nog niet verlengd? Dan heb je nog tot en met vrijdag 17 juli de tijd om dat te doen! In seizoen 2020|2021 is er helaas geen garantie dat je op jouw eigen plaats mag zitten. We kijken binnen de kaders van het RIVM hoe we zoveel mogelijk supporters kunnen verwelkomen in GelreDome. Uiteraard proberen we er zoveel mogelijk rekening mee te houden om familieleden naast elkaar te plaatsen. Door nu jouw stoel te verlengen heb je het recht en ook de garantie deze volgend seizoen (2021|2022) weer te kunnen verlengen.

Tevens is het de laatste kans om te kiezen voor de optie Ernemse Trots (betaal 70% van de reguliere seizoenkaartprijs)! Na de deadline van 17 juli vervalt deze mogelijkheid. Vanaf zaterdag 18 juli zijn alle stoelen beschikbaar voor de overige twee opties (Motten ze Dan! of Samen Geel Swert!).

Het verlengen van een seizoenkaart kan makkelijk en snel via Geelswert.nl.

www.geelswert.nl

Samen achter Vites!
Ja, natuurlijk is het een vreemde tijd voor een seizoenkaartcampagne. Daar zijn we ons van bewust. Maar we hebben jullie nodig. We moeten hier samen doorheen. Je kan jouw club steunen op de hieronder beschreven manieren.

Motten ze Dan!
Betaal 100%  Als je kiest voor 'Motten ze Dan!' dan kies je ervoor om onze geel-swerte club volledig te steunen. Jij betaalt 100% van de prijs van de seizoenkaart. En nog belangrijker: je steunt onze club onvoorwaardelijk, ook in het geval dat er geen wedstrijden met publiek mogen worden gespeeld. Je stemt ermee in dat Vitesse in dat geval geen verplichtingen meer heeft in verband met de aankoop van de seizoenkaart 'Motten ze Dan!'

Ernemse Trots!
Betaal 70%  Als je kiest voor 'Ernemse Trots!' dan kies je ervoor om onze geel-swerte club te steunen. Alleen betaal je bij deze optie in plaats van 100%, maar 70% van de seizoenkaart. En nog belangrijker: je steunt onze club onvoorwaardelijk, ook in het geval dat er geen wedstrijden met publiek mogen worden gespeeld. Je stemt ermee in dat Vitesse in dat geval geen verplichtingen meer heeft in verband met de aankoop van de seizoenkaart 'Ernemse Trots!'

Samen Geel Swert!
Betaal 100% - Ontvang een voucher Als je kiest voor 'Samen Geel Swert!' dan kies je ervoor om onze geel-swerte club te steunen. Echter komt Vitesse jou tegemoet via een ticketvoucher- of tegoed ter waarde van 1/17e van het aankoopbedrag per wedstrijd, die met beperkt of zonder publiek gespeeld wordt. Het tegoed kan je inzetten voor losse tickets in het seizoen 2021|2022. Je kan deze voucher ook gebruiken bij het aanschaffen van een seizoenkaart voor het seizoen 2021|2022. Indien aan het eind van seizoen 2021|2022 geen gebruik is gemaakt van de voucher, kun je een aanvraag indienen om de waarde teruggestort te krijgen op de rekening.