Vitesse Betrokken actief op de Geitenkamp!

Vitesse, Geitenkamp en Monnikenhuizen zijn van oudsher onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is de wijk waar het eerdere stadion stond en waar de bewoners Vitesse een warm hart toedragen. Daarom wilde stichting Vitesse Betrokken iets terugdoen voor de bewoners van de wijk Geitenkamp.

In de maand december zijn er op verschillende dagen sportactiviteiten georganiseerd voor jongeren en voor jongvolwassenen. Dit deed Vitesse Betrokken in samenwerking met Rijnstad. Samen willen ze ervoor zorgen dat mensen in deze moeilijke periode van het coronavirus in beweging blijven. Ze willen met hun activiteiten zorgen voor een gezonde uitlaatklep! Vooral blijven bewegen in deze periode is erg belangrijk. De gehele maand december zijn er activiteiten georganiseerd in de wijk Geitenkamp.

Alle activiteiten hebben plaatsgevonden in Valkenhuizen. In de aankomende periode van januari zal Vitesse Betrokken actief zijn in de wijken Geitenkamp, Malburgen en Presikhaaf. Om daar de kinderen in beweging te houden en een uitlaatklep te bieden.