Vitesse Betrokken verrast ouderen van Pleyade met feestelijke kerstbox

De feestdagen kunnen zwaar zijn voor eenzame ouderen. Zeker in deze moeilijke tijd speelt angst en eenzaamheid helaas een grote rol. Om juist deze doelgroep een hart onder de riem te steken, heeft het Nationaal Ouderenfonds 150 kerstboxen aan Vitesse Betrokken aangeboden. Deze bood de maatschappelijke stichting van Vitesse op haar beurt aan aan ouderen van Pleyade.

Afgelopen woensdag bezorgde Vitesse Betrokken (op veilige afstand) deze 150 kerstboxen bij Pleyade. De kerstboxen zijn verdeeld onder alle locaties van de zorgaanbieder. In elke box zit alles om kerst thuis zo gezellig mogelijk te maken: iets lekkers, een cadeautje, een persoonlijk geschreven kerstkaart en een uitnodiging voor een speciale online kerstshow. 

Bewoners reageerden enthousiast op de pakketten die zij op veilige afstand van elkaar in ontvangst namen. Bij het uitpakken klonken uitspraken als “Mag ik dat allemaal hebben?” en “Dat wordt smullen!”. Op alle locaties is de inhoud van de pakketten zo verdeeld dat iedereen kon genieten van al het lekkers en de versieringen.
 
Vanwege corona zijn de kerstpakketten afgegeven op een centrale locatie en vanuit daar door medewerkers van Pleyade naar de locaties gebracht.