Veiling KWF-shirts van start

Ook dit seizoen wordt er tijdens de jaarlijkse Nummer 4-wedstrijd tegen FC Utrecht weer gespeeld in unieke KWF-shirts. Wil jij één van deze gesigneerd shirts bemachtigen? Bied dan mee! De wedstrijdshirts van zowel de basis- als reservespelers worden namelijk, vanaf de aftrap van de wedstrijd (dinsdag 12 januari, 48.45 uur), geveild via online platform MatchWornShirt. De veiling sluit op dinsdag 19 januari om 21.00 uur.

Bied mee!

Waterontharder.com
Hoofdsponsor Waterontharder.com maakte de plaats op het wedstrijdshirt speciaal vrij voor het logo van KWF Kankerbestrijding.

Steun KWF Kankerbestrijding
Naast een uniek shirt in jouw collectie steun je met jouw deelname aan de veiling ook KWF Kankerbestrijding. De totale opbrengst van de veiling komt ten goede aan het wetenschappelijke onderzoek naar alvleesklierkanker.

Over KWF Kankerbestrijding
KWF Kankerbestrijding bestrijdt al sinds 1949 de verschrikkelijke ziekte, kanker. In de afgelopen 71 jaar is er gelukkig veel veranderd. Kanker is steeds beter te genezen. Echter krijgen er ondertussen steeds meer mensen mee te maken. Kanker beschadigt niet alleen je lichaam maar ook je mentale gezondheid. Evenals die van je naaste. Het KWF werkt aan levens-veranderd onderzoek, zorgt ervoor dat dure geneesmiddelen voor iedereen bereikbaar worden en dat patiënten sneller baat hebben bij onderzoek.

Altijd vers, altijd veilig
Maak je geen zorgen over eventuele gezondheidsrisico’s. MatchWornShirt zorgt er namelijk voor dat alle shirts gereinigd worden met UV-C licht, waardoor DNA, bacteriën en virussen uit het shirt worden verwijderd. Omdat de shirts niet met water in aanraking komen blijven de kenmerkende grasplekken en zweetgeur behouden zodat het ultieme wedstrijdgevoel niet verdwijnt!