Clark vervolgt loopbaan bij Hull City

Max Clark vervolgt zijn loopbaan bij Hull City. De Arnhemse club en Engelse linksback zijn het eens geworden over een definitieve overgang. Clark had in Arnhem nog een contract tot komende zomer, maar kwam dit seizoen in geen enkele officiële wedstrijd in actie.

De 25-jarige linksback tekende medio 2018 een driejarig contract in Arnhem. In de afgelopen tweeënhalve seizoen kwam Clark tot 57 officiële wedstrijden. Hij keert nu weer terug naar Hull City, de ploeg uit zijn geboorteplaats Kingston upon Hull en waarvoor hij al eerder uitkwam.

image

Technisch directeur Johannes Spors over de transfer: “We zijn er blij mee dat we deze deal hebben kunnen sluiten. In een lastige transferperiode is deze stap voor zowel de club als de speler de beste uitkomst. We wensen hem veel succes met de rest van zijn carrière.”

Vorige week vertrok Filip Delaveris naar SK Brann Bergen. Daartegenover staat de komst van verdediger Dominik Oroz en aanvaller Noah Ohio. Beide spelers hebben inmiddels al hun debuut gemaakt voor Vitesse.