Vitesse Betrokken, Van Wijnen en Vivare starten met ‘Vitesse Cup Gelderseplein’ (video)

Vitesse is van en voor de regio. Daarom trapte de maatschappelijke stichting van Vitesse op woensdag 17 februari samen met bouwconcern Van Wijnen en woningcorporatie Vivare het project ‘De Vitesse Cup Gelderseplein’ officieel af. Tijdens dit project wordt elke woensdagmiddag (tot medio juli 2021) gevoetbald en wordt er maandelijks een buurtbijdrage door de deelnemers georganiseerd.

Van Wijnen is sinds dit seizoen businessclub-lid bij Vitesse. Van Wijnen is één van de grootste bouwconcerns in Nederland, die sterk vertegenwoordigd is in onze regio. Onderdeel van de samenwerking met Vitesse is de organisatie van de ‘Vitesse Cup Gelderseplein’.

Fabian Bovenlander, vestigingsdirecteur Van Wijnen Arnhem spreekt van een unieke samenwerking: “Nu het groot onderhoud van 228 appartementen in Malburgen is afgerond, willen we graag iets terug doen voor de jeugd in deze wijk. En wie Arnhem zegt, zegt Vitesse. Wij zijn daarom ontzettend trots dat wij met Vitesse Betrokken en Vivare een sportieve en maatschappelijke activiteit voor de jeugd rondom het Gelderseplein kunnen organiseren. Een mooie impuls voor de wijk!“

Ook Wim Ludeke, voorzitter van Vitesse Betrokken, is lovend over dit gezamenlijke initiatief: “Ik ben ontzettend trots dat we samen met Van Wijnen en Vivare dit project kunnen uitvoeren. Daarmee doen we iets terug voor de Arnhemse inwoners. Dit maakt onze stad uniek, wij zetten samen onze schouders eronder!”

image

Extra informatie

Wanneer:

Vanaf 17 februari elke woensdagmiddag

  • Groep 1: 13:00 – 14:00 leeftijd 6 t/m 8 jaar
  • Groep 2: 14:00 – 15:00 leeftijd 9 t/m 10 jaar
  • Groep 3: 15:00 – 16:00 leeftijd 11 t/m 14 jaar

Locatie:

  • Voetbalveld Gelderseplein

Winnaars:

  • De top 3 deelnemers van de Vitesse Cup Gelderseplein ontvangen een seizoenkaart van Vitesse voor het seizoen 2021|2022

Aanmelden:

  • Kan vanaf woensdag 17 februari op het speelveld aan het Gelderseplein