Vitesse Voetbalclinics ten einde

Vijf weken lang heeft Vitesse Betrokken op de dinsdag- en donderdagmiddag voetbalclinics gegeven aan kinderen en jongeren in de wijken Malburgen, Geitenkamp en Presikhaaf. Daarnaast is de stichting de afgelopen drie weken ook op de woensdag actief geweest in de wijk Klarendal.

Thuisscholing zorgde bij deze doelgroep voor meer verveling en minder beweging. Met een opkomst van meer dan tweehonderd kinderen en ruim vijftig jongeren uit Malburgen, Geitenkamp, Presikhaaf en Klarendal waren het vijf waardevolle weken, waarin Vitesse Betrokken de doelgroep een positieve uitlaatklep heeft geboden. Vanuit de jongeren kwamen veel positieve reacties en er ontstond een vaste groep kinderen die elke dag kwam opdagen.

Vorige week kwam het goede nieuws dat de basisscholen weer opengaan en daarom komt er een einde aan de voetbalactiviteiten. Vitesse Betrokken wil de stakeholders in de wijken bedanken voor de fijne samenwerking in de afgelopen tijd. Zij hebben bijgedragen aan de succesvolle voetbalactiviteiten, waarin gezamenlijk beweging is gestimuleerd in een lastige periode.