Deelnemers Vitesse Hattrick enthousiast over alternatieve activiteiten

Omdat de speelrondes van Vitesse Hattrick niet door konden gaan, probeert Vitesse Betrokken de deelnemers te blijven enthousiasmeren. Alle teams hebben daarom de afgelopen periode alsnog hun kleding ontvangen. Daarnaast is deze week een alternatieve activiteit gestart: de Theo Janssen Cup. Dit is een toernooi waarin het draait om traptechniek. Het welbekende latje trap!

In de Theo Janssen Cup probeerden kinderen uit groep zeven en acht zo vaak mogelijk op de lat te schieten en kinderen met de leeftijdsgroep van groep vijf en zes mochten het tegen de paal proberen. Uiteindelijk komt uit dit toernooi een winnaar per wijk en daarnaast een overall winnaar. Op deze manier probeert Vitesse Betrokken het wedstrijdelement van Vitesse Hattrick terug te laten komen. Omgaan met winst en verlies is namelijk één van de pijlers van het programma.

Als klap op de vuurpijl kwam ook in elke wijk een scoregoal langs, waarbij de kinderen hun traptechniek nog meer konden testen. Dit zorgde voor positieve reacties van de deelnemers en samen met de nieuwe kleding werd het een topdag in elke wijk!

Vitesse Betrokken wil alle medewerkers van Sportbedrijf Arnhem bedanken voor hun flexibiliteit en aanpassingsvermogen omtrent de kleding.