Wederom een succesvolle editie Vitesse FIT

Donderdag 25 maart heeft de laatste training van Vitesse FIT plaatsgevonden. Onder leiding van Edward Sturing en Ton Vosselman hebben de deelnemers zich voor de laatste keer vol enthousiasme ingezet tijdens de training op Papendal. Ook kwam algemeen directeur Pascal van Wijk nog langs om de laatste training te bekijken en de gemaakte resultaten uit te reiken aan de deelnemers.

De deelnemers kwamen voor een pittige uitdaging te staan toen het programma drie maanden stil kwam te liggen wegens aangescherpte maatregelen, maar wat hebben ze het allemaal goed gedaan. Weerbaarheid en zelfredzaamheid werden nog actuelere thema’s en dit werd gelijk in de praktijk gebracht. De eindmetingen hebben laten zien dat de deelnemers niet stil hebben gezeten en blijvende veranderingen hebben doorgemaakt.

Deze editie heeft ondanks alle beperkingen wederom prachtige resultaten behaald. Naast de gemeten resultaten, hebben we deze editie ook het mentale aspect onder de loep genomen. De cijfers en statistieken waren weer uitzonderlijk hoog, maar ook vooral de bewustwording is verbeterd.

Alle Vitesse FIT coaches zijn super trots op iedereen die desondanks alle aanpassingen blijvende gedragsveranderingen hebben bewerkstelligt!