Onderzoek naar samenwerkingen tussen Vitesse Betrokken en bedrijven in Arnhem

Abdelilah el Malki zal het komend half jaar het team van Vitesse Betrokken versterken als stagiaire. Hij gaat binnen de stichting onderzoek doen naar de mogelijkheden om samenwerkingen met bedrijven in de omgeving Arnhem te initiëren. Aan de hand van zijn onderzoek zal Abdelilah een marketingstrategie bedenken om hen aan de stichting en club te binden.

Abdelilah vertelt over zichzelf: “Momenteel studeer ik af aan de HvA/Johan Cruyff Academy en volg ik de opleiding Commerciële Cconomie. De komende periode ga ik me bezighouden met een afstudeeropdracht binnen de stichting Vitesse Betrokken. Ik zal me gaan focussen op de binding tussen Vitesse Betrokken en het benutten van het bedrijfsleven.”

“Als 23-jarige jongen afkomstig uit de wijk Presikhaaf zet ik me dagelijks in voor jongeren uit Arnhem. Vanuit m’n voetbalverleden probeer ik als rolmodel een steentje bij te dragen aan hun ontwikkeling. Ik streef naar kansengelijkheid en ik ben dagelijks actief in de wijk Presikhaaf en Arnhem-noord om dit te bevorderen. Daarnaast ben ik blij om de kans bij Vitesse Betrokken te krijgen om mijzelf te ontwikkelen en hoop ik op deze manier iets terug te doen aan de bewoners van Arnhem”

We wensen Abdelilah veel succes en kijken uit naar zijn bevindingen!