Hoofdtrainer Thomas Letsch verlengt contract (video)

Het contract van hoofdtrainer Thomas Letsch, dat oorspronkelijk liep tot medio 2022, is opengebroken en met één seizoen verlengd. Daarmee staat de 52-jarige oefenmeester tot medio 2023 aan het roer in Arnhem.

Letsch is bezig aan zijn eerste seizoen in Arnhem. Met 56 punten in 29 competitiewedstrijden en het bereiken van de TOTO KNVB Bekerfinale kent de hoofdtrainer een uitstekend eerste seizoen in de Gelderse hoofdstad.

Letsch is blij met het signaal vanuit de club: “Ik weet nog goed hoe we hier ongeveer tien maanden geleden stonden. En nu staan we hier opnieuw, met een contractverlenging op zak. Het is een groot genoegen om bij Vitesse te werken. Ik ben dan ook enorm blij met het vertrouwen vanuit de club. We hebben dit seizoen iets moois neergezet. Maar in deze fase draait het om het goed finishen van het seizoen. Daarnaast ben ik overtuigd van de manier waarop we bij de club werken. We willen de komende tijd stappen blijven zetten en samen aan de toekomst bouwen.”

image

Ook technisch directeur Johannes Spors is content: “De contractverlenging voor Thomas is een blijk van waardering en vertrouwen. En bovenal is dit het bewijs dat we volledig overtuigd zijn van zijn kwaliteiten en de manier waarop we bij de club met elkaar werken. Alles waar we een jaar geleden over hebben gesproken, is dit seizoen uitgekomen. Maar voorlopig ligt de focus op het einde van het seizoen. We willen van een goed seizoen, een fantastisch seizoen maken in de komende weken.”

Aanstaande zondag staat de TOTO KNVB Bekerfinale tegen Ajax op het programma (aanvang 18.00 uur). Daarnaast zijn er nog vijf wedstrijden te spelen in de Eredivisie, waar Vitesse nog volop meestrijdt om een topklassering.