Nieuwe editie Vitesse FIT van start!

Vitesse FIT is voor mannen en vrouwen van 30 tot 60 jaar die willen werken aan een gezonde leefstijl. In het twaalf weken durende programma staan de thema’s voeding, beweging en mentaliteit centraal om bewust te worden van een gezonde leefstijl.

De nieuwe editie Vitesse FIT is op donderdag 22 april van start gegaan. Binnen de huidige maatregelen die gelden bij het opstarten van Vitesse FIT: volwassenen van 27 jaar en ouder mogen buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. De voorwaarde is wel dat zij 1,5 meter afstand houden. De trainingen zijn zo ingericht dat de regels gehanteerd kunnen worden en de veiligheid kan worden gewaarborgd. Ondanks alle beperkingen is er een enthousiaste start gemaakt op Papendal.

Deze maand zijn 21 enthousiaste deelnemers gestart en zij kijken uit naar een gezonde periode met veel sportmomenten op Papendal. Vitesse FIT coach Femke Maat geeft aan: “Ondanks de beperkingen is iedereen ontzettend gemotiveerd. Met het lekkere weer dat eraan komt zal het zeker geen straf zijn voor de deelnemers om elke donderdag te komen sporten op Papendal. Leuk ook om te zien dat er zo’n grote groep vrouwen meedoet deze editie, dit zorgt voor een gezellige dynamiek in de groep.”