Start seizoenkaartverkoop op 21 juni

Wij starten binnenkort met de verkoop van de seizoenkaarten voor het seizoen 2021|2022. Onder het motto ’Geen brug te ver’ verwijzen we naar onder andere het behalen van Europees voetbal en de sfeeractie van onze supporters in aanloop naar de afgelopen bekerfinale. Vanaf maandagochtend 21 juni, 10.00 uur start de verkoop van de seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen en is er voor huidige seizoenkaarthouders de mogelijkheid tot verlengen.

Om supporters zo volledig mogelijk te kunnen informeren over het komende seizoen is er een bewuste keuze gemaakt om tot medio juni te wachten met de verkoop. Nu er meer duidelijkheid is over het stadionbezoek kunnen we eindelijk van start! Conform de verwachtingen kunnen wij vanaf start seizoen onze thuiswedstrijden al spelen zonder het verplicht afstand houden en hopelijk zonder testen. De komende dagen wordt vanuit het kabinet nog meer positieve berichtgeving verwacht. Goed nieuws dus.

Het seizoen 2020|2021 kende mooie hoogtepunten in Arnhem die wij graag samen in een goed gevuld GelreDome hadden meegemaakt. Van de traditionele Airborne-wedstrijd tot aan de eerste thuisoverwinning op PSV, wat uiteindelijk resulteerde in een vierde plek en Europees voetbal. Een magisch getal voor een bijzonder seizoen.

Voor het seizoen 2021|2022 hopen wij op nieuwe hoogtepunten die we dan in GelreDome kunnen delen met iedereen met een geel-swert hert!