Vitesse Hattrick finaledag op Papendal

Vrijdag 18 juni konden de circa 150 deelnemers van Vitesse Hattrick eindelijk worden verblijd met een speelronde! Op het hoofdveld van Trainingscomplex Papendal gingen zeven wijkteams uit Arnhem de strijd met elkaar aan. Daarnaast was de finaledag een uitgelezen moment om de ontwikkelingen van de deelnemers op het gebied van sociale vaardigheden te testen.

Niet alleen de voetbaluitslagen leverde mooie prijzen op. Dit jaar werd de Fairplay-prijs uitgereikt en werd sportief gedrag beloond met een dagje uit naar Koninklijke Burgers’ Zoo. Ook zijn de buurtbijdrages beoordeeld; dit leverde een dagje naar het Nederlands Openluchtmuseum op. Elke deelnemer ging met een Vitesse-goodiebag en een fysiek aandenken naar huis. Ondanks de aanpassingen in dit seizoen van Vitesse Hattrick, hebben de deelnemers zich namelijk goed en enthousiast ingezet!

 

Sportmedewerker Seger Verheij van de wijk Schuytgraaf vertelde: “Ondanks het weer was dit een leuke afsluiting van een bewogen seizoen. Ik vind dat we, ondanks de maatregelen, met de organisatie en alle wijken er alles aan gedaan hebben om er toch een leuk seizoen van te maken. Hopelijk is het volgend jaar weer zoals het hoort!”