Kaartverkoop voor duel met Anderlecht in play-offs geopend

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen RSC Anderlecht op donderdag 26 augustus (tijdstip nog onbekend) is geopend. Na de belangrijke overwinning op Dundalk FC gaat Vitesse met de Brusselse club strijden om een ticket voor de poulefase van de UEFA Europa Conference League. Ben jij erbij in GelreDome?

Klik hier om kaarten te bestellen

De richtlijnen voor het bezoeken van het duel met Anderlecht zijn hetzelfde als bij het treffen met Dundalk FC in de derde voorronde. Dat houdt in dat GelreDome opnieuw voor twee derde gevuld mag worden, zonder dat er anderhalve meter afstand gewaarborgd hoeft te worden. Het tonen van een test-, vaccinatie- of herstelbewijs in de CoronaCheck-app is wel vereist om het stadion te betreden, samen met het e-ticket dat verstrekt wordt na het plaatsen van de bestelling. Seizoenkaarthouders hebben tot vrijdag 20 augustus om 12.00 uur de mogelijkheid om hun vaste plek te reserveren. Er is, conform de actuele regelgeving, geen uitpubliek welkom.

Let op: er vindt geen dagverkoop plaats voor Vitesse vs RSC Anderlecht. Dat betekent dat er op de wedstrijddag geen tickets verkrijgbaar zijn bij de stadionkassa’s van GelreDome. Voor vragen kunnen supporters terecht bij Fanservice via WhatsApp (06-82454276), telefoon (026-8807337) of e-mail (fanservice@vitesse.nl).

Eerst naar Brussel
Het eerste deel van de dubbele ontmoeting met Anderlecht wordt op donderdag 19 augustus (tijdstip nog onbekend) in Brussel gespeeld. Een week later is dus de return in Arnhem. Zorg dat je erbij bent om Vitesse naar de groepsfase te schreeuwen!